dissabte, 31 de maig del 2008

ritme competició

Uf! Avui com molt bé ha dit en Jaume, mig de conya, però sense allunyar-se gaire de la realitat de la sortida en bici, hem fet un entrenament de "ritme competició".
Eren les 07:30, hora que haviem quedat, per iniciar la sortida de 105 kms aproximats, quan el telèfon ha sonat i jo he saltat literalment del llit. M'he dormit! En Lluis amb qui haviem quedat uns minuts abans de l'hora dita, és qui m'ha fet saltar del llit amb la trucada. Després de l'ensurt ja hem posat les fitxes al seu lloc i ens hem juntat amb en Lluis i posteriorment amb en Jaume, que ha tingut la paciència d'esperar-nos.
Com ja haviem pactat, la sortida d'avui era el circuit clàssic de N-2 fins Sant Pol i tornada per l'interior fins arribar a Mataró per acabar a la N-2 fins a caseta.
Podem dividir la sortida en tres parts; la primera és la N-2, la segona és la part de "muntanya" i la tercera i última és la tornada per la N-2. A la primera part, tot i tenir aire en contra anàvem enxufats, sense exagerar, a ritme competició (40 km/h). A la segona part ens hem trobat amb en Carlos, que també ha sortit algo més tard que de costum. Ha estat el moment de fer una mica el ximple i jugar una mica amb els ritmes i amb la competitivitat (poca) que tenim en els entrenaments. Ha estat el moment de fer la parada per repostar (Les proves fotogràfiques de la parada me les faran arribar demà o dilluns). Respecte a la tercera part, com en la primera, ha estat un treball de "ritme competició", però en aquest cas amb l'aire a favor. Ja us ho podeu imaginar. I de tant en tant alguna cremada de cames per fer una bona punta de velocitat (per divertir-se una mica).
La valoració final després de la sortida ha estat positiva, sortida molt divertida i disfrutant com nens.
Després de la sortida encara tenia ganes de més, he anat al gim a fer tono. Com acostumo a fer, he realitzat un treball general, amb poc pes (dos exercicis de cada grup muscular, fent 4 series de 20-15 repeticions), total 1 hora 15'.
De cara a Pineda, els 10 km de demà, tal i com vaig fer la setmana passada, només tindré un objectiu, que serà gaudir de la cursa i passar-s'ho bé.