dijous, 22 de maig del 2008

gim

Després de treure's un bon pes de sobre aquest matí, les coses es veuen d'una altra manera; més relaxats, amb més bon humor i amb més ganes de fer coses, coses com anar a veure a qui tens ganes de veure, planificar els objectius materials a curt plaç i com no, a anar a entrenar.
El gimnàs d'avui ha estat diferent, primer per que he estat dues hores i després per que d'aquestes dues hores, el que se'n diu entrenar, només hi he estat la meitat. L'altre meitat ha estat per exercitar la parla.
He realitzat una classe dirigida de tonificació, força resistència, en la qual es treballen tots els grups musculars amb poc pes i amb moltes i moltes repeticions sense parar (body pump). És una manera de fer una mica de tot en una hora en la qual el temps passa molt ràpid. D'esprés de patir una mica amb aquesta classe, ha arribat l'hora de parlar amb gent amb la qual feia molt de temps que no hi parlava. No tindria res d'interessant aquest comentari, si no fos per que l'objectiu del diàleg amb en Siquem i en Lluis, era determinar quina competició ens preparàvem a consciència de cara al 2009. La data i on la fem, no ho tenim gens clar; el que si tenim clar és que serà un triatló distància Ironman. Aqui ho deixo, ja serà tema de comentaris quan toqui.
Ara de moment, encara estic en un moment d'anarquia, tant en els entrenaments com en les competicions. Això si, ja queda poc per planificar de forma sèria la minitemporada de triatló que faré el setembre. Tot arriba.