divendres, 30 de maig del 2008

divendres especial

Divendres, sempre un dia especial, per diferents raons; una d'elles per que la gent acostuma a plegar de la feina i ja pensa en el cap de setmana. D'entre d'altres raons, aquest divendres també és especial per tal i com em van les coses, ja que de mica en mica vaig recollint els fruits que he anat cultivant durant els últims mesos. Tal i com passa amb el rendiment esportiu, en aquest cas amb altres aspectes de la vida, la constància i la continuïtat sempre es veuen recompensades amb bons resultats.
Amb això vull fer notar la importància que té el fet de realitzar i buscar els objectius que cadascú es marca al llarg de la vida amb tota la il.lusió que un pot tenir, i que encara que en algun moment sembla que les forces o la sort no t'acompanyen, la insistència i l'esforç, sempre, sempre donaràn els seus resultats, ja sigu de forma positiva o no tant positiva. I en el cas que el resultat no s'apropi tant al resultat esperat, quedarà la satisfacció i l'orgull d'haver fet tot el possible puer assolir allò amb el que es creu i allò amb que un s'il.lusiona.
Pel que fa a "l'entrenament" d'avui, ha estat similar al que he anat fent aquestes últimes setmanes, simplement he sortit a rodar. En aquest cas han estat 45 minuts de trote cómode amb en Manel, i com que ha estat un dia diferent, hem tingut tema de conversa, per tant, els 45 minuts han passat com si haguèssin estat 5 minuts. Així fa goig córrer.