divendres, 16 de maig del 2008

un bon dia

Diuen que la primavera la sang altera, no se si serà veritat, però el que si passa és que un dia estàs aixafat i l'endemà estàs pletòric, i et surten les coses bé.
Tot i venir d'un dia carregat, a mitja tarda he quedat amb en Manel i hem anat a córrer pels camins que ja coneixem. Tal i com vaig dir ahir, ha estat una hora de rodatge a ritme, que així per sobre calculo que anàvem a 4'15"-20" el km. En Manel ha fet 45' tal i com havia dit que faria, jo he allargat una mica més per arribar a l'hora.
Com més d'una vegada he comentat, aquests "entrenaments" serveixen per desconectar mentalment de les presions acumulades durant el dia, i més si vas amb una bon amic, company com en Manel, amb el qual compartim tot un seguit de vivències curioses. Les sensacions han estat contradictòries, per un costat tenia les cames algo pesades, suposo que serà del rodet d'aquests dies; però també em sentia amb força per anar més i més ràpid. Tal i com he finalitzat l'hora de rodatge d'avuí he pensat que seria interessant fer un entrenament de ritme (canvis de ritme o intervàlic) ben aviat, ja que fa masses dies que només faig que rodar, fent que perdi una mica de ritme ràpid.
Després d'una setmana determinant com la que ha estat aquesta, aquest cap de setmana carregarem piles, tant físicament com psicològicament per afrontar una setmana més a ple rendiment.
El cap de setmana es presenta interessant, el dissabte al matí ja començarà de forma interessant, però el que amb més ganes espero vindrà ja avançada la tarda-nit.