diumenge, 1 de juny del 2008

tres en un

Aniré per ordre:
1r. Fotos de la sortida d'ahir.
D'esqurra a dreta, en Jaume, jo, en Lluis i en Carlos, fent una paradeta entre ritme de competició i ritme de competició.
L'any que ve em passaré moltes hores en aquesta "posició", de cara a la preparació d'un nou repte.

2n. Extra de Natació: Ahir dissabte, després de la sortida en bici i del gim, i és clar, després de fer un bon dinar per recuperar forces i agafar-ne més; aprofitant la possibilitat que s'em va donar, vaig anar a la piscina a fer una mica de relax. Aquest relax va consistir en fer 1600 metres, com la setmana passada, i una mica de relaxació muscular amb aigües a pressió i "jacuzzi". Quin relax!

3r. Cursa de Pineda: Avui, com ja he comentat al llarg de la setmana, Cursa de Pineda. El dia no tenia gaire bona pinta (de fet gens), però com tots els participants he aguantat la pluja, els tolls d'aigua i he gaudit correns sota la pluja. Després de coincidir amb la colla amb la que després de la cursa hem anat a dinar, hem fet un petit calentament dins del pabelló per intentar escalfar les cames sense mullar-se.
A cinc minuts per l'hora de la sortida ens hem dirigit cap a la sortida, amb la sorpresa que quan encara ens dirigiem cap a l'arc de sortida, la gent ha començat a córrer. La causa, han donat la sortida abans d'hora. Imgineu-vos la situació, plovent, a 50 metres de l'arc de sortida, veure que la gent comença a córrer, i a posterior, sorprés, enrabiat ... apa, a córrer!
La sensació que he tingut fins a que he pogut passar per la línia de sortida ha estat d'haver passat una minutada (quina sensació més estranya!). Després, llençant la mirada cap endevant, l'objectiu ha estat cercar el cap de cursa i intentar delimitar els grups capdavanters. De mica en mica he anat adelantant gent, molta gent, fins que que pogut fixar l'objectiu parcial (intentar agafar un grup de gent que ja s'havia desmarcat del grup compacte). Aixi ho he fet, ha estat passat el km 3. A partir de llavors, he intentat mantenir el ritme i recuperar forces, mentres tant, m'he marcat una altre objectiu parcial, un grup de tres que corria a uns 100 metres davant de la nostra posició. Dut una mica per la ràbia de la sortida retrassada que he fet, m'he llençat, i m'he posat a córrer arriscant amb el ritme, i de mica en mica, el grup en el que em trobava s'ha anat trencant i els corredors de davant s'anaven apropant. Un cop avançats aquests corredors, els tres últims kms han estat duts a terme amb un altre corredor amb el qual portavem el mateix ritme. Al final però, s'ha col.locat per davant. La última recta, molt llarga i amb el crono al final, ha estat ràpida, i amb sorpresa final, el crono marcava 00:34:-- , al final, ha canviat a 35 i el temps oficial ha estat de 35'15". Passat per la meta, i parat el rellotge, el temps que ha marcat el polar ha estat de 35'00". Caram! Quina marca, les sensacions han estat bones, pero tant?
Els parcial que han sortit cada 2 kms han estat:
km 0-2, 6'50"
km 2-4, 6'57"
km 4-6, 7'08"
km 6-8, 7'06"
km 8-10, 6'57"
Després de fer una bona cursa, que res millor que fer un bon dinar amb una bona colla.