diumenge, 25 de maig del 2008

plou, encara més!

Manlleu, 10:10 del matí. Toc de sortida de la 3a. edicó de la Cursa de Policies, 1000 participants. Envoltat d'una bona colla de coneguts i de companys d'entrenament d'aquests últims mesos. En Manel, en Toni, en Pep...
El temps, pluja; la temperatura, bona; i les sensacions regulars; la intenció, passar-s'ho bé. Així ha estat, ja de bon inici de la cursa les bones sensacions han arribat, i visualment, la cursa era motivant, ja que no és veien gaires caps davant, senyal que és podria fer algo interessant.
Els primers metres han estat per anar agafant posicions, un cop m'he situat, ha esta tel moment de fer una valoració d'allò que sentia, del que m'envoltava i del que tenia per davant. La conclusió ha estat que tenia les cames relativament fresques i ràpides (sempre tenint en compte els entrenaments fets), el grup en el qual m'he col.locat no estava molt definit i de mica en mica s'anava trencant per la cua. Finalment, després d'algo més d'un km he decidit anar al meu ritme i mirar endevant, ha resultat, ja que km a km he anat recollint gent que ha anat caient dels grups davanters.
Per controlar si les sensacions eren reals he anat prenent parcials del km 0-2, 2-4, 4-6 i 6-10. Aquests han estat: 7'24", 7'20", 7'13" i 15'07", total: 37'04", posició: 15é.
Els parcials mostren molt bé les sensacions que he anat tenint. Fins el km 7 aproximadament he estat fresc i progressant, anant recuperant terreny, a partir del 7 però, m'he estabilitzat i he baixat una mica el ritme, sense punxar però.
La conclusió final és de satisfacció.
Ah, per cert, han estat uns 10 km integrament sota la pluja, pluja que ha anat incrementant la intensitat a mesura que anàven passant els minuts.