diumenge, 18 de maig del 2008

absent

Absent: no present, distret, aliè a allò que passa. Paraula que mostra com m'he trobat gran part dels 85 kms que he fet en bici aquest matí.
Amb puntualitat, aquest matí, hem quedat en Jaume, l'Elena i jo per fer el que acostumem a fer quan sortim el diumenge. Com l'últim diumenge, també hi hem afegit la pujada a Argentona. Després del bon dia de les 08:30, cadascú ha mostrat les cartes, i cap dels tres teniem una partida bona. És a dir, es preveia una sortida cómoda, més aviat tirant a suau.
En Jaume, tot i ser una setmana complicada pel temps poc favorable, ha fet molts kms, per tant tenia ganes de suavitzar una mica i de fer una sortida de recuperació (descans actiu). L'Elena que també ha sortit entre setmana, s'hi afegia. Jo, en canvi, no tenia excusa, però tot i això, sense saber el perquè, he estat en tot moment poc activat, tant físicament, com psíquicament. De les més de tres hores que hem estat sobre la bici, ha estat al final quan he notat una mica de xispa que no havia tingut fins llavors. Però tot i això, ha estat curiós, he tingut unes sensacions que mai havia tingut sobre la bici, no han estat positives, evidentment, però tampoc han estat del tot negatives. Ha estat una situació "neutre", en definitiva: absent.