divendres, 9 de maig del 2008

sota la pluja

Divendres plujós, de bon matí ja hem començat ben mullats, al migdia ens hem tornat a mullar i per la tarda, com no, també. La mullada de la tarda però, ha estat d'allò més agradable.
Després de preguntar-nos unes quantes desenes de vegades amb l'Èric, si anar a córrer o no, ja que estava plovent i no donava la impresió de parar, al final hem decidit que sí. No hem estat els únics agoserats, en Manel i en Toni també s'han atrevit a quedar ben xops. Hem anat una bona estona junts, fins que quan portàvem 25 minuts ens hem separat per poder anar algo més cómodes. L'Èric i jo hem estat xerrant de tot una mica fins que hem completat l'hora de trote cómode que ens haviem plantejat fer.
Una de les coses que hem estat parlant durant aquesta hora ha estat els 15' que vàrem fer ahir, sense dubte, tots dos hem coincidit que no vàrem complir els objectius.
Tornant enrera en el temps, avans de començar la jornada, en Manel, en Pep i jo hem coincidit i hem comentat el resultat dels meus 15 minuts, després d'unes quantes bromes i del convenciment de no haver fet una bona prova, he decidit, en Manel s'apuntaria, fer uns 15 minuts la setmana vinent o la següent, per poder trure'm l'espina del mal resultat d'ahir.
Per tant, procurarem fer bondat per poder estar en bones condicions pel repte. El que no puc assegurar és si ho farem la setmana vinent o l'altra.