diumenge, 23 de març del 2008

ruta dels portets

Amb aquest mapa marco l'entrenament de bici que he realitzat avui. És una ruta bàsica de portets que acostumo a fer per treballar ritmes i "muntanya". Aquesta ruta l'anomeno la ruta dels portets. Val a dir que també s'hi pot afegir algun portet més, però això ja ho anirem descobrint al llarg de la temporada.
El google maps marca 24 kms, si contem l'anada i la tornada ja son 48,m però també cal sumar-hi els km de casa al punt de sortida. AL final surten uns 55 aprox. Avuí ha estat un entrenament de plat petit i corona (pinyó) gran. Aprofitant el sol del matí, he agafat la bici i apa, a fer kms.
La intenció era més que res agafar una mica de gana pel dinar. Bromes a part, l'objectiu de la sessió (si es pot dir així) era començar a tocar amb més complexitat la bici, per agafar-li el tacte que hem perut després de tantes setmanes sense tocar-la. Quan digui el que he trigat us podreu fer una idea de la calma que he tingut al llarg d'aquests saludables 55 kms. 2 hores 15'. Feu comptes i calculeu la velocitat mitja. Brutal! Podria justicar la mitja dient que son tres ascencions i que les baixades estaven humides i no es podia anar ràpid, però no serveix.
Tot i veurem adelantat per cilcistes, masculins i femenines, calma (cadascú va al que va). Aquest fet no em preocupa, passat agost el tema ja canviarà. Ara toca el que toca.
Aquests dos dies d'entrenament de bici casi seguits m'aniran bé per dissabte de la setmana vinent, on tocarà fer 105 kms amb en Jaume i en Carlos. La ruta ja la marcaré, per curiositat dels més siberites.
Evidentment el cansament no ha fet acte de presència ni en la més mínima expressió (tal i com m'he près la sortideta, impossible). Així de cara a demà tindré les cames sinó al 100% al 90% aprox.
L'objectiu que tinc per demà és intentar fer una cursa progressiva o uniforme, de cap de les maneres fer-la en positiu. La clau està en els primers kms. Si aquests surten a 4'40-45" perfece, si surten alo més ràpids, mala senyal.
Bé, ja passaré informació, que molt presuposo que serà al contrari del que he dit.
Avuí a part d'aquest entrenament, he realitzat un entrenament d' "ultramarató", es a dir, una sessió non stop de 6 hores de biblioteca, amb la estimable col.laboració d'en Jaume, per això que diuen que s'ha de tenir "mente sana in corpore sano".