dissabte, 15 de març del 2008

fent "campana"

Divendres, un dia en que teòricament, per pròpia iniciativa m'havia plantejat fer 1 hora 30' de trote cómode per fer una mica d'aeròbic extensiu. Va ser així? Doncs no, vaig fer "campana". La primera oportunitat de fer aquest rodatge (17:00) la vaig desaprofitar, la segona (21:30), també. Tot i això, buscant la part positiva de no fer l'entrenament, va ser una tarda productiva.
Avui dissabte ja ha estat una altra cosa, com és habitual els dissabtes, he realitzat una bona sessió de gim (condicionament físic general sense carregar en excès) amb la fiera Èric, del qui ja he fet referència en algun entrenament d'entre setmana. Durant la sessió, he pogut saludar a gent que feia temps que no veia, maratonians i companys d'entrenament de quan ens passàvem hores nedant a la piscina. La sessió s'ha acabat una mica abans del previst, però per una molt bona raó, que ara no ve al cas explicar.
El fet de no entrenar ahir el córrer i de fer una sessió de gim fàcil avuí anirà bé per estar fresc a la cursa de demà on intentaré apropar-me als 36' els 10 kms que hauré de fer de la marató per relleus.
Així que sempre s'ha de buscar la part positiva del transcurs de les hores, encara que no evolucionin tal i com s'havien plantejat en un principi.