diumenge, 9 de març del 2008

diumenge tranquil

Diumenge tranquil, així és com es pot definir el dia d'avuí. L'entrenament, esbarjo, ha estat de 50' de trote suau. Hauria d'haver estat una estona més però les circumstàncies del moment no ho han permès. Aquesta setmana que ve ja començarem a treballar les sèries i els canvis de ritme algo més intensos, per a millorar la potència aeròbica i intentar agafar velocitat per a les properes competicions.
Apartir d'ara a nivell de competicions de cursa a peu, intentaré fer força curses, que "m'obligaran" a entrenar amb certa intensitat la cursa a peu i que em permetran mantenir una bona forma per intentar estar en bones condicions de cara a setembre en els triatlons.
Al mateix temps que intentaré mantenir-me en una cursa per cap de setmana, també procuraré anar teure la bici a passejar una vegada a la setmana per agafar una mica de forma sobre rodes.
Aquests entrenaments de bici es limitaran a 105 kms cómodes, de moment.
Bé, dimarts comencem amb les sèries/canvis de ritme de cursa a peu. Això si, no garanteixo l'entrenament, ja que, com ja he dit en altres comentaris, aquest any no planifiquem res en especial, i l'únic que interessa és procurar mantenir una forma física alta i disfrutar tant en els entrenaments com en les competicions.