divendres, 21 de març del 2008

sempre hi ha una primera vagada

Doncs tal i com poso al títol, sempre hi ha una primera vegada. En aquest cas ha estat la primera vegada que he sortit en bici aquest any, i la primera vegada que faig un entrenament de bici d'aquesta temporada, i la primera vegada que fem fotos, poc sèries, en acabar un entrenament de bici. Bé, això de les fotos es perquè tingueu alguna referència dels companys amb qui he sortit dels que ja us vaig parlar ahir, En Jaume i l'Elena. La sortida l'hem començat passades les 8:30, i xerrant xerrant després de tant de temps que no ens veiem hem arribat a l'estimada N-II. Com sempre, en Jaume marcant el ritme i portant la veu cantant al cap, l'Elena al seu darrera i jo al final, dixant-me portar.
La sortida ha estat més que res per agafar un primer contacte amb la carretera després de moltes setmanes sense tocar la bici. Així ha estat, l'anada ha estat ràpida per l'aire a favor que teniem, i la tornada amb fort aire en contra algo més lenta. De totes maneres, com que he anat al darrere la major part del temps no he sofert les conseqüències del vent.
De camí cap a la rotonda passat Caldes d'Estrac una grata sorpresa, una altra de les fieras de la carretera, en Carlos, que sel podria anomenar el "correcaminos" de la N-II.

Al final han sortit uns 75 kms aproximadament.
Després de patir les conseqüències del vent i dels semàfors de Badalona i mig Barcelona per arribar al punt final, hem posat peu a terra per fer unes fotillos. Aquest és el resultat, clar està que s'ha fet una selecció prèvia.
A nivell físic, la sortida en bici no ha representat gaire fatiga a nivell muscular, això si, un cop he parat a casa, el cansament ha fet un petit acte de presència que ha arribat al seu punt màxim després de dinar. Ha estat una sensació que feia temps que no tenia, i que ha estat rebuda de bon grat, ja que implica haver realitzat un treball sobre la bici amb càrrega fisiològica i cardiovascular a diferents nivells.
Demà, per estirar una mica les cames i posar-les una mica a to, faré un rodatge de 60' mínim per després fer una bona sessió d'estiraments.