dissabte, 29 de març del 2008

bona sortida en bici

En Lluis, en Franisco, en Jaume, jo i en Carlos que em pescat a mig camí hem fet una bona sortida en bici. Bona sortida per que hem anat ràpids, ens ho hem passat molt bé, hem disfrutat, hem fet uns 108 kms i personalment he tingut la grata sorpresa de veure com en Lluis i en Francisco han mantingut un bon ritme durant tota la sortida. D'en Jaume, només dir, que ja és molt, que ha portat els estreps durant la majoria dels kms (està fet una fiera). La sortida, un cop fetes les presentacions pertinents ha estat immediata un cop arribats tots. Després de donar algun consell a en Francisco sobre com agafar el manillar de la bici hem arribat a la N-II. A partir d'aquí, en Jaume portant el ritme i nosaltres tres darrera. De tant en tant anava fent la pregunta del dia "què tal? Bé?" a en Lluis i a en Francisco, per assegurar una bona sortida respecte a ells, ja que era l'objectiu d'avui. La resposta "bé". Perfecte!
Passat Mataró ens hem trobat a en Carlos que ràpid ha donat la volta i s'ha enganxat al grup, que havia crescut gràcies als ciclistes que anavem avançant i es posaven a roda. A partir d'aques moment, el ritme ha crescut fins Sant Pol de Mar, on ens hem desviat per anar per l'interior fins a Mataró.
Especial ha estat la sortida d'avui per un fet que no havia fet en tota la meva cursa esportiva.

Al mapa, marco el recorregut per l'interior un cop hem deixat la N-II. És un recorregut interessant, amb poc trànsit i agradable pels que venim de Barcelona.
Una parada a fer un café amb llet !!! És un costum que va contra els meus principis a l'hora d'entrenar en bici, però ... va! un dia és un dia. Després de la parada, hem començat a pujar i a anar fent els kms de pujades i baixades fins a Mataró. Seguiem tots més o menys al mateix ritme, el més fort, en Jaume, i el més fluix, potser jo !!!
Un cop hem arrivat a Mataró, la tornada per la N-II ha estat ràpida, en Carlos ens ha deixat, hem enganxat una mica de pluja i finalment hem arrivat cadascú al seu destí.
La valoració ha estat positiva en tots els aspectes. Al final, han sortit uns 108 kms.
A nivell personal, el cansament ha fet acte de presència ja a prop de casa, les cames ja les tenia tocades i ha estat un entrenament de prou calitat com per estar prou cansat. De ben segur que passarà factura demà a la Mitja de Valls, però no em preocupa, ja que ha estat una sortida que feia temps que no realitzava i ha estat de profit per a tots els participants al que he batejat com (bona sortida en Bici).
Respecte l'objectiu de demà a la Mitja, com el dilluns passat, es disfrutar i intentar acabar la cursa amb el cansament just, sense patir excessivament. Com que és la primera vegada que la faig, de ben segur que m'agradarà.