divendres, 7 de març del 2008

una mica de tot

Encara penso en el diumenge passat, costarà molt d'oblidar per diferents coses. Primer, per l'esforç que implica una cursa com aquesta; segon, pel retrobament de gent que feia temps que no veia; tercer, per la satisfacció de superar-se a si mateix; quart, per veure com la gent anima i s'anima a participar en una festa d'aquesta magnitud; cinquè, pel que representa a nivell personal la realització d'aquesta marató; sisè, pel fart de riure que vàrem fer amb el compis de la foto, en Marcos i l'Óscar; setè, pels ànims rebuts de les persones a qui més estimes; vuitè, pels ànims de la gent a tot el conjunt del participants; novè, per la satisfacció de la gent en creuar la línia dels 42,196 metres; i desè, per no allargar fins l'infinit, per a qui li he dedicat, li dedico i li dedicaré la finalització d'aquesta marató, tant la marató del 2007, aquesta i les maratons de barcelona que faré en un futur.
Avuí, encara ressacós de la marató, ha tocat fer 40' de trote cómode. Ha estat interessant per que ha estat a les 7:00 del matí i amb l'Èric. Hem estirat una mica i hem anat a retrobar als compis per a fer la xerrada matinal.

En aquesta xerrada he tingut una mala notícia, un bon company i amic m'ha comunicat que deixava el projecte que tant havia lluitat, m'he quedat sorprès, no m'ho esperava pas. Confio en que la seva energia serveixi per a seguir treballant per a assolir el que s'ha proposat. Segur que si.

Tornant als entrenaments, en principi, el pròxim serà de rodatge suau de 90' aproximadament. Ja veurem, com que no planifico res en especial durant aquests mesos, vaig fent el que em ve de gust, amb una mínima coherència es clar.