dijous, 17 de juliol del 2008

això ja és una altra cosa

Tot i haver dormit més hores del que he acostumat a fer aquests últims dies, les sensacions que he tingut abans de sortir a córrer no eren bones, però com que sabia que portava dos dies de descàrrega física, he sortit decidit a fer l'entrenament que em corresponia fer.
Com que tenia pensat continuar amb les séries de 500 he anat al riu Besós, on hi ha els metres marcats. Això si, he realitzat l'entrenament a partir del pont de Santa Coloma de Gramanet.
Com que trigo 18 - 20 minuts en arribar-hi, el calentament ja està fet quan hi arribo.
He realitzat, pensant en augmentar la càrrega en volum i no intensitat, 12 de 500 a ritme de 1'45" - 40" sortint cada 2'30", és a dir: descansant 50" aproximadament. Com acostumo a fer, les primeres han estat les més lentes, i posteriorment he anat agafant el ritme fent-les a 1'41" - 42" la majoria, fins que les últimes dues les de fet a 1'40" clavats.
El conjunt de l'entrenament ha estat amb una sensació de no tenir bones cames, però al final, l'entrenament ha sortit com m'havia plantejat, per tant, satisfacció.
La tornada cap a destí ha estat de trote suau, trigant 18 minuts, com a l'anada. Al final entre una mica d'estiraments i una mica de recuperació, al final de la part principal, ha sortit un entrenament d' 1 hora i 13 minuts.