diumenge, 8 de juny del 2008

divertit

Divertit podriem definir la cursa d'avui. Les raons per posar aquest adjectiu són diferents. Per començar, ha estat la primera edició de la cursa, i per tant sempre és especial pendre-hi part. Un cop iniciada la cursa, sorpresa! hem agafat uns camins de fang; és a dir, al llarg d'un parell de kms aproximadament la lluita no ha estat contra el crono, ha estat contra la força de la gravetat i la inestabilitat de les petjades sobre el terra relliscós. També ha estat divertit, per que a excepció dels últims dos kms he tingut el cap de cursa a la vista. I finalment afegir la satisfacció d'anar situat en bona posició durant tota la cursa i amb la sensació d'anar "controlant" la cursa.
La jornada atlètica ha començat amb un petit malentés amb en Toni, hem qudat a una hora, tots dos hi erem, però no ens hem vist. Per tant, he fet els 20 minuts de calentament sol. Ha estat a la sortida quan ens hem vist i hem fet algun comentari de la cursa i del tipus de circuit. El que savia respecte la cursa, és que començariem baixant, que del km 2 al 3 era pujada, que hi havia camins de terra a recòrrer i que al final hi havia una bona pujada.
Al toc de sortida hem començat a córrer i ja de bon principi he anat dintre dels 10 primers de la cursa. De mica en mica però, tothom s'ha anat col.locant al seu ritme, fins que al mitja cursa m'he col.locat 5è. Anant veient el cap de cursa i el 4t. Després de passar per una espècie de rally de fang, hem agafat l'asfalt amb una soltura que s'agraïa. De mica en mica he anat apropant-me al 4t classificat fins que a falta de 3 km l'he avançat. Tal i com anava la cursa, els tres del grup capdavanter em portàven uns 40 segons, ja savia que quedaria 4t. Per tant, ha estat el momen de gaudir de la cursa.
Les sensacions han estat bones, tant de cames com a nivell cardiovascular i en cap moment he tingut la sensació d'anar massa fort per aguantar els 10 kms.
Al final, com ja he comentat anteriorment, 4t, el millor però, ha estat que he fet els 10 kms en 35'40", que tenint en compte les pujades de la cursa i els camins de fang que hem recorregut, reafirma l'estat acceptable de forma que mantinc.