dimecres, 25 de juny del 2008

100 + 1 + 1

100 són els missatges que ja he escrit al blog que un bon dia vaig decidir iniciar. El primer que en ve al cap referent a aquests 100 missatges és una dita que es pot aplicar a molts aspectes de la vida. Aspectes com l'estalvi, les il.lusions, els objectius, les amistats, etc. Realment, pensant i pensant, donant-li voltes i voltes, arribes a la conclusió que "de mica en mica s'omple la pica" i que "de gota en gota s'omple la bota". Doncs si, el treball diari es tradueix en l'assoliment d'aquells objectius que vistos desde lluny semblavem impossibles. Aquest raonament es manifesta, com ja he dit, en molts aspectes del transcurs i fer de les persones.
El primer + 1 fa referència a l'entrenament d'aquest matí, de fet ha estat com rentar-se la cara abans d'anar a treballar, ja que ha estat un senzill treball de gim sense passar-m'hi més d'una hora.
El segon + 1 ha estat el rodatge de 56' que he fet en companyia d'en Miquel i d'en Josep M.
No m'extendré més en referència a les sessions que he fet avuí, principalment per que vull que se li doni més importància a la reflexió inicial d'aquest missatge.