dimarts, 3 de juny del 2008

feia molts dies

Feia molts dies que no sortia a córrer per fer un entrenament com cal. Com cal, tenint en compte els "entrenaments" fets fins ara, ha consistit en fer un calentament de 15 minuts i després dos canvis de ritme de 15 minuts descansant entre canvi i canvi 5 minutets de trote suau, per acabar, com s'ha de fer, 10 minuts de trote molt suau. Com he comentat aquesta tarda, l'entrenament que he fet l'he decidit durant el calentament del mateix, no tenia ganes de capficar-me gaire, per tant, al final he arribat a la conclusió que el millor era fer dos canvis de ritme i anar a sensacions. No he mirat al ritme que anava, però calculo que he anat aproximadament a 3'40-45" el km, tant en els primers 15 minuts com en els segons, ja que he recorregut la mateixa distància.
L'entrenament ha estat ple de sensacions diferents respecte a altres entrenaments, he anat sol i la lluita la he tingut amb mi mateix.
Després de fer una hora de córrer, he fet una mica de gim, dorsal, espatlles i abdominals, per se més concrets. Demà faré la resta abans de sortir a córrer una altra vegada. Això si, amb altres objectius.