dijous, 12 de juny del 2008

més i més

Avui, com va passar ahir ha estat un dia especial, de fet, puc afirmar que estaré més d'una setmana en aquesta situació per esdeveniments que no pertoca parlar. Aquest fet però, implica una transformació d'energies cap a l'entrenament, més o menys intens o durador. Ahir com ja he comentat vàrem fer una sortida llarga de córrer, feia molt temps que no corria "tanta" estona. Tot i estar carregat de cames, passada l'hora, el temps va passar d'allò més ràpid, vaig acabar amb la sensació de poder estar més i més estona correns.
Avui ha estat una altra cosa. Senzillament he realitzat una classe dirigida de tono i una mica de cardiovascular després de la classe. Tota una altra manera de fer exercici en el món de l'esport.
Pel que fa a la "ressaca" de la tirada de córrer d'ahir, com ja vaig preveure, ha estat tenir els quàdriceps carregats, segurament, bé segur, que és causat per la baixada del castell.
Demà, trote cómode/suau de 50' o 60'.
De cara al cap de setmana, potser dissabte faig una doble sessió, pel matí bici (segur) i per la tarda córrer (ja veurem) una cursa a Terrassa.