dijous, 21 de juliol del 2011

positius

És curiós com l'estat físic i anímic a nivell esportiu va fluctuant durant el desenvolupament de les setmanes. Fa pocs dies no tenia la certesa de poder fer un bon paper al classificatori de Banyoles, en canvi a dia d'avui, sóc positiu i crec en tenir possibilitats, certes o no, de poder fer una bon triatló, segment a segment i podes estar a Vigo competint en el C.E.Elit.
Aquesta setmana he anat recuperant les energies exhaurides pel viatge i la competició en terres Andaluses. Tant dilluns com dimarts vaig fer doble entrenament però suau, i ahir dimecres ja vagi poder exigir-me un entrenament a peu de ritmes prou interessant. Vaig fer canvis de ritme fent 2000 + + 2 x 1000 + 2 x 500 + 2 x 250 de 3'40" a 3'20" descansant trote suau. No són velocitats exageradament altes, però són ritmes suficients per fer una bona cursa a peu després de la fatiga de la bici.
Avui només natació i demà l'entrenament exigent de bici, encara per definir.
Ah, llençant la casa per la finestra, he fet una nova adquisició, una tal BH CRONO GC AERO 9.7, per realitzar nous reptes de llarga distància.