diumenge, 31 de juliol del 2011

gairebé

Gairebé ho assoleixo, però al final no he pogut. Semblava que hi havia la possibilitat de poder acabar entre els 20 primers, i així va ser, però al final, pel fet de no estar a punt quan tocava, en aquest cas a la cursa a peu, ha fet que el resultat final fos diferent del buscat.
El triatló, tot ell va ser amb males sensacions.
A l'aigua les sensacions inicials van ser les de sempre, però a mesura que anaven passant els minuts i metres no aconseguia estar a gust ni trobar les sensacions de nedar a gust. Així que el parcial d'aigua no va ser bo.
La transició va ser lenta, però el grup ja estava format.
En el segment de bici, les sensacions van ser com a la natació, sense tenir moments d'anar bé en cap dels 20 kms, l'únic que vaig poder fer és entrar a la segona transició ben col.locat i baixar 4rt del grup.
Pel que fa al segment de cursa a peu confiava en poder col.locar-me en una posició favorable, però de bon principi és va començar a córrer ràpid i jo hem vaig quedar retardat. De mica en mica vaig poder possicionar-me millor, però les posicions que buscava, sub 20, ja quedaven gairebé inassolibles.
Al final una 22a posició i a 8 segons de la classificació sub 20 fan que el "bajón" anímic sigui important.
Ara, com ja he comentat en missatges anteriors, punt de variació de rumb.