dissabte, 23 de juliol del 2011

cap de setmana

Ahir divendres vaig fer una sortida flash en bici de 1 h 30' (Alella - Vilanova del Vallès) per treballar amb una certa intensitat pujant 4 portets de 3 kms aproximadament sense descans, ja que tal com baixava per una vessant, feia mitja volta per tornar a pujar. Entrenament curt però intens i refrescant, ja que la temperatura ambient era ideal. En total entre l'aproximació al lloc i l'anar cap a casa 40 kms de bici que van precedir a 2000m de piscina còmodes i variats.
El cap de setmana, tot i tenir les tardes ocupades l'aprofitarem per fer els entrenaments "llargs" de la setmana. Ara, d'aqui a poc aniré al gim per sortir a fer un rodatge cómode de 95' amb l'objectiu de fer una mitja marató de passeig. Tot seguit faré una mica de piscina per relaxa i descarregar el gim d'aquesta setmana, que tot i ser de condicionament físic general, vaig carregat musculrament.
Demà toca sortida en bici, a ser possible de més de 4 hores. Juntament amb en Lluís farem un recorregut encara per determinar, que segurament serà sense desnivells.