dissabte, 30 d’abril del 2011

estrena

En mig d'un ambient triatlètic avui ha estat el dia de l'estrena de la temporada de triatló. Al Prat hem començat a posar una mica de "chicha" a la graella per que de mica en mica es vagi coent; i treure un bon àpat a final de temporada, amb una cocció lenta per mantenir tot el suc i la tota tendresa de la bona carn.
El fet de fer aquest triatló, per equips, és més motivant que no pas un triatló individual, ja que a part córrer per l'equip també és més divertit. 
L'equip que hem format (Baeza, Fonbote, Torrades i jo) ha estat l'alçada dels esdeveniments ja que tot i anar amb quatre components, hem pogut pujar al podi (de cinc) i hem quedat en una meritòria quarta posició.
El segment de natació ha estat divertit al'hora que també ha estat complicat per l'onatge i la corrent del moment, però tot i això ha sortit una bona natació i he aguantat amb dignitat pel poc entrenament de qualitat, per no dit nul, que porto a la piscina.
Després d'una transició una mica lenta al segment de bici s'ha anat condicionat per les males sensacions que ha tingut en Baeza, que gràcies a en Torrades i a en Fontbote ha pogut mantenir un ritme acceptable, però content en part ja que he estat 3/4 parts del segment de bici al capdavant.
A la cursa a peu s'ha seguit amb el mateix esquema del segment de bici, empenyent a en Baeza per l'esquena per accelerar una mica el ritme, amb en Torrades a mig gas pel triatló que té demà a Banyoles i en Fontbote que ha estat per engrescar l'equip.
Al final una quarta posició és tot un èxit i un molt bon inici de temporada.