dissabte, 9 d’abril del 2011

151

Sense voler han caigut 151. 151 kms de bici en un tres i no res. Poques vegades he fet un entrenament d'aquesta magnitud i se m'ha passat tant ràpid i amb tanta facilitat. Curiositats del rendiment físic.
A les 8 hem sortit de casa meva en Lluís i jo per fer kms i kms. No teniem res definit però al final hem decidit anar fins a Blanes, passar per Tordera, estirar una mica cap a Hostalric, i tornar fent N-II. 
La tornada el millor de tot, ben estirats sobre la bici i a fer-la rodar (35 kms, segons en Lluís a 42-44 km/h), per molt que en Lluís digui que no, amb una mica d'aire "a popa", jeje.
Un altre fet interessant ha estat que un cop arribat a casa no m'hi he parat ja que la intenció era de fer més kms que la setmana passada i només portàvem fets 120 aprox, per tant he allargat una estona amb en Lluís entrant cap a la capital i finalment desviant-me cap a la carretera de la Roca, per tornar cap al niu per la Conreria, tot recordant entrenaments èpics d'altres temporades.

Aquest entrenament d'avui és una altre clar exemple de la irregularitat que porto aquesta temporada, tant des del punt de vista físic com "motivacional".