dijous, 21 d’abril del 2011

canvi

Comença el canvi, amb una transició quelcom estranya, cap a la temporada del triatló. 
Tot un hivern i part de la primavera fent competicions a peu i alguna en bici fan que de mica en mica hom tingui ganes de fer el canvi i competir en triatló, com a triatleta que hem considero.
Per començar amb alguna cosa interessant, ens estrenarem al triatló per equips del Prat, d'aqui a 9 dies! Una competició que es planteja divertida i de retrobament amb els companys de batalles esportives.
Previ a aquesta competició, el dilluns ens veiem a la cursa de 15 kms de Canovelles, on fa 3 anys vaig córrer amb bones sensacions, tot i anar molt curt d'entrenaments per causes professionals.
L'entrenament realitzat fins el moment serà dispers, és a dir, en la cursa a peu aniré preparat, a la bici portaré kms , però poca qualitat, i a la natació aniré força curt de metratge, però les sensacions no acaben de ser dolentes.
A partir d'aquest moment s'obre la veda als triatlons i a la definició dels nous objectius.
Pel que fa als entrenaments d'aquests dies, estic aprofitant les vacances per posar-me una mica al dia i així fer crèixer les bones sensacions que desemboquen a una major motivació per poder fer alguna cosa amb cara i ulls, tot i que sóc conscient que no serà possible fer el de temporades anteriors. Això si, em divertiré el mateix o més.
Els entrenaments de natació d'aquesta setmana han estat regulars, és a dir, he complert i he tingut moments de bones sensacions. La bici ha estat diferent, ja que he realitzat dos classes de ciclisme indoor dimarts/dijous que m'han servit per tocar més d'un únic dia la bici a la setmana sense carregar les cames. Finalment, pel que fa al córrer, les sensacions han estat bones ja que l'entrenament d'ahir va ser complet i les conseqüències físiques d'avui ha estat nul.les, és a dir, que recupero aviat.
Demà si el temps ho permet quilometrada amb en Lluis.