divendres, 23 de gener del 2009

kms i més kms

No tinc més res a dir, kms i més kms. Aquesta setmana és el que toca.
-El dimecres després d'haver descansat el dimarts del córrer, va tocar fer un plat fort, que al final es va traduïr en 3 canvis de 20' a rime (3'40'-45") aproximadament amb descans de 5' trote. Entre calentament i descalentament van sortir 23 km.
-El dijous no es va quedar molt lluny del dimecres, ja que la intenció era fer 1h 30 minuts de trote cómode, que al final van resultar ser amb canvis de ritme (és el que té voler sortir a córrer acompanyant a en Josep M i l'Enric). Total 20 kms, ja que van sorir 1h 36'.
-Avui la cosa no ha afluixat gens. Tot al contrari, ha estat un dia més exigent. De bon matí he pogut anar a la piscina i fer 3000 variat (cómdes és clar); ja a la tarda, després de dinar una sessió de gim per teballar tono del tronc i dels braços i tot seguit quedad amb en Siquem per fer 20 x (2'F-1'f), en definitiva: 19 km fent un treball d qualitat de 60'. Això si, al final una bona sessió d'estiraments.
El resultat d'aquests tres dies i el que arrossego de les setmanes anteriors és que em trobo cansat (cosa normal amb el volum de treball que he fet), però que es transformarà la setmana vinent i les posteriors en augment de capacitat de treball amb càrreges elevades durant periòdes de temps llarg, és a dir, la Marató.
Demà "relax", ja que en principi només toca 60' de trote cómode-suau + 2000 de natació.