dimecres, 10 de desembre del 2008

Mitja de Mataró

El diumenge va ser el dia de la primera mitja de la temporada, la mitja de Mataró. Com ja vàrem quedar amb en Siquem, era una competició que utilitzariem per fer un rodatge de calitat, a 4 el km. De bon matí a l'entrega de dorsals ja ens vàrem veure les cares i les ganes de gaudir de la mitja, al igual que també vàrem xerrar amb molts coneguts, que de mica en mica ens anem retrobant després d'un estiu desconectat de les curses més massives.
Fent el calentament (20' de trote molt suau) vaig notar les cames una mica més tocades que no pas la setmana passada, però no era pas cap excusa.
L'inici com sempre va ser més ràpid del temps que vàrem estipular com a temps de creuer, fet normal per les característiques de la cursa amb inici descendent. Així vàrem estar ben bé 4 kms fins arribar a nivell de mar. Un cop en pla, seguiem per sota de 4, però ja ens estava bé.

Una cosa certa és que de mica en mica anàvem avançant gent ja que en tot moment corriem a un ritme constant.
Passat el polígon, i ja de tornada, km 18 aproximadament vaig decidir deixar-me anar una mica i anar al ritme de les cames i no al ritme del rellotge. Això vol dir que vaig apretar una mica per finalitzar la cursa al final amb un temps de 1 h 23' 06" reals.


El dilluns va tocar descans total per circumstàncies vàries.
Ahir dimarts, 70' de trote cómode i tarda de relax TOTAL.