divendres, 12 de desembre del 2008

irregularitat

Després de descansar dilluns i fer poca cosa dimarts desde dimecres que el tema jaha canviat.
El dimecres al migdia va tocar córrer, treballant els canvis de ritme de 1', en total l'entrenament de córrer va ser el següent: 20' de trote cómode + 25 x ( 1'F - 1'f ) + 10' trote cómode. Total 80' de treball realitzant 25' per sota de 3'40". Va ser un bon entrenament tot i que al final ja estava una mica tocat. Per la tarda 3000 m de natació fent 5 x 600 cómodes variant el treball a cada sèrie, i després, per acabar de rematar el tema, al gim a lluitar contra el pes de la gravetat.
Dijous va ser algo més relaxat, tot i que l'important era anar acumulant kms. Vaig fer 3000 m de natació fàcils (1000 col + 1000 pull + 400 p + 600 t) i tot seguit 40' de trote cómodes.
Avui divendres ha estat al revés, primer he realitzat el rodatge llarg de la setmana 90' de trote fàcil (cames casades) i després de fer un ràpid dinar una mica de piscina de la següent manera: 1000 variat + 20 x 100 a 1'25"-26" aprox c/1'40" + 600 t/p/b. Total 3600.
Després de setmanes entrenant una mica amb cara i ulls i veient el resultat dels entrenaments puc estar força satisfet, però tot i això encara queda molt camí per endevant. S'ha d'anar incrementant els volums, les intensitats i centrar l'entrenament en l'objectiu primer de la temporada, la Marató de Bcn. De gran importància afegeixo la regularitat, ja que tot i intentar ser continu, durant aquest periòde no ho he assolit. Aquest aspecte de l'entrenament, des del meu punt de vista és essencial i serà un dels objectius a dur a terme durant les setmanes més pròximes.
Canviant de tema, aquesta tarda he anat a posar pila nova al meu estimat Polar, té els seus anys, però funciona d'allò més bé i li tinc les mides preses de punta a punta. Aquest fet té més importància de la que un es pot imaginar ja que comença a ser hora d'estar pendent del rellotge, dels parcials fets als rodatges, del temps de les futures séries i el ritme dels canvis de ritme (valgui la repetició) preestablerts a la planificació.