divendres, 29 d’agost del 2008

"el pupas"

Dijous va ser un dia tranquil i diferent, l'Ana i jo vàrem fer una sortideta de poc més d'hora i mitja que va servir per relaxar-se una mica i gaudir d'un bon matí assoleiat i amb bona temperatura.

La sortida no va ser planificada, així que al final vàrem decidir fer un parell de pujades, acabant la tornada a casa fent una mica de pla. Així doncs, un cop iniciada la sortida, ja vem encarar la pujada per Tiana direcció Martorelles. És una pujda força llarga i que el final és interessant ja que, tot i no tenir pendents fortes, el desnivell es continu.

Un cop a la Carretera de la Roca, a roda de l'Ana, per anar buscant aspectes tècnics a millorar-li, vàrem encarar la segona i última pujada de la curta sortida ciclista del dia. Inici a Vilanova del Vallès i final a El Masnou. Aquesta pujada s'inicia amb un suau ascens pels voltants de Vallromanes i finalitza amb una ascenció curta però intensa, moment en que vaig apretar per engrescar el sistema cardiovascular i respiratori, fins assolir el coll. La baixada amb uns revolts interessants al principi es fa ràpida, finalitzant-la amb una llarga recta paral.lela a la riera.

Avui divendres ha estat un mal dia ja que a la sessió de 60' de trote, que he realitzat aquest matí al llarg del passeig de la platja, he tingut una torçada de tormell. Ha estat a la tornada, per tant he pogut arribar en calent "sense" problemes. Després d'una bona dutxa ha estat el moment de posar-m'hi gel i veure com evolucionava la inflamació/dolor. Al final, he pogut retenir la inflamació una mica i sembla que no serà gran cosa, però les molèsties i la inestabilitat del tormell seran presents durant uns dies. Això si, faré com si res, amb el tormell ben protegit i envenat, a fer milles. De fet aquesta tarda he anat al gim a fer els exercicis que tenia pendents i he nedat 2000 metres amb pullboy.