dimecres, 20 d’agost del 2008

no anem bé

Després d'un cap de setmana més tranquil que de costum, i d'iniciar la següent setmana de forma relaxada, sorpresa! Matí de gim i de piscina, i tarda ... inici d'un dolor de magnitud mai tinguda, a la zona del psoas de la cama dreta. El primer que faig en augmentar progressivament el dolor al llarg de la tarda és pensar quin ha estat l'orígen, el pitjor de tot és no saber-lo. Ha estat unes molèsties que han vingut de nou i amb tal intensitat que impedien fer cap tipus de moviment de la cama sense resentir-me o patir pel dolor.
L'endemà, després d'una bona matinada per poder gaudir del triatló olímpic amb una brillant actuació d'Ivan Raña i una desafortunat final de Gómez Noya, he anat a forçar una mica la màquina per veure quina seria la reacció. Després de fer 10' de bici estàtica, de córrer 20' i de nedar 2400 metres amb dolor variable en les tres disciplines la cama s'ha quedat igual. El mal no ha baixat ni ha aumentat.
Avuí´, després de fer un bon descans, tinc millor mobilitat articular sense tenir dolor a la zona. Demà faré una mica de tot suau per fer una avaluació de la recuperació a dur a terme.
Quina ràbia!