dilluns, 5 de desembre del 2011

mitja de Mataró

De compres? No! Això és la mitja marató de Mataró, cursa que sempre ve de gust realitzar.
Aquest any la vaig fer tal i com l'havia plantejat, de fet, tal i com l'he plantejat gairebé la totalitat de les vegades que l'he corregut. Juntament amb en Siquem i l'Oscar vàrem acordar anar a 4' el km i així va ser, ja que el temps final va ser de 1 h 23' 42".
Les característiques del recorregut fan que l'inici sigui més ràpid que de costum, ja que fa baixada, i l tram final, en contrapartida, sigui més lent, en aquest cas, com que al principi es baixa, al final es puja (evidència).
La temperatura, el dia, la companyia i la forma d'encarar aquesta cursa (divertir-se al 100%) van fer d'un matí dels que hom gaudeix.
L'inici de la cursa, després d'un escalfament molt relaxat, va ser el de sempre. Tot i voler anar al ritme marcat el rellotge marcava a cada pas per km un ritme una mica més ràpid, però ja interessava, sempre i quan s'estabilitzes en el pla amb el ritme preestablert.
Va se al pla on vàrem agafar el ritme i no el vam deixar fins als 2 km finals (de pujada).
Personalment la cursa no es va fer llarga, fet que em tenia preocupat pels pocs km que porto a les cames, i les sensacions van ser bones, tot i que a dia d'avui tinc les cames força tocades.
Aquesta setmana tant estranya intentaré mantindre una bona coherència d'entrenament per seguir progressant.