dimarts, 20 de desembre del 2011

marató de mitjanit II

Ja he desansat i la recuperació ha estat completa, o com a mínim això sembla, per tant demà dimecres ja serà un dia amb certa càrrega d'entrenament.
Amb el cos descansat i la ment fresca hom fa un feedback de com va anar la marató de la nit del dissabte al diumenge.
Anem per parts:
El plantejament inicial era incert, ja que ben bé no sabia a quin ritme poder anar, però un cop vàrem iniciar la cursa les sensacions van guiar-me correctament juntament amb petites inclusions de la racionalitat provinent de les experiències viscudes en altres ocasions. Així doncs, el seny va fer acte de presència en moments on les sensacions tenien tendència a guiar-se per la rauxa.
La cursa en si estava envoltada d'un ambient de festa i de germanor on tothom formava part de l'esperit de superació i d'esforç.
A gran trets puc dividir la cursa en tres parts.
La primera l'inici va ser còmode, a uns ritmes de 1'48" la volta, més lent dels temps que se m'havien passat pel cap, però com que  havia d'escalfar i no volia començar a prémer vaig fer unes quantes d'elles a aquest ritme, en companyia i recolzat en el grup capdavanter de 4 components inicialment.
De mica en mica les sensacions van millorar i les cames, sense buscar res en concret, tenien el ritme més ràpid i així em van portar.
Es en aquest moment quan comença el que es pot dir la segona part de la marató.
...