divendres, 19 de març del 2010

seguint sumant

Això és el que toca, anar seguint sumant kms i kms de cursa a peu, de bici i de natació.
Referent a la natació, aquesta setmana és de presa de contacte (per segona vegada aquesta temporada) amb les bones sensacions a l'aigua i d'intentar fer-se amic dels fluxes creats al voltant del cos mentre els moviments articulars i de tronc s'intenten obrir pas piscina a piscina.
Pel que fa a la bici, inici d'un cicle de càrrega de kms (molts) i posteriorment de càrrega de càrrega (valgui la redundància) per intentar assolir un nivell alt sobre rodes.
Al córrer, després d'un bon treball de base, amb l'excusa de la preparació de la marató, faré un petit "bajón" en tots els aspectes per posteriorment apretar el tema volum i ritmes, en funció de la competició marcada com a important en el calendari personal.
Val a dir que el ritme competició serà tant variat com la tipologia de competicions que tinc planificades fer, triatlons olímpics, de distància B, Ironmans i de llarga distància.
Finalment, amb el treball físic (de gimnàs) estic fent un reset, és a dir, unes setmanes de preparació general, unes setmaes de treball de força amb hipertròfia (que no es nota), unes setmanes poques de força màxima (cordinació intramuscular) i finalment treball de força resistència traslladant-la al moviment específic i al medi.
Avui divendres, tenint en compte que demà toca 90 km de bici cómodes i que diumenge faré un rodatge de 25 km (mitja marató Maresme) toca fer uns importants 45' de trote suau amb posteriors estiraments i 30' de piscina, fent 2000 "metrillos" (de moment pocs) amb un punt de certa calitat.