dimecres, 3 de març del 2010

a fer bondat

Després de setmanes entrenant per a fer una marató amb cara i ulls i poder gaurir-la, ara toca fer bondat, tant en l'entrenament- descans com en la dieta i els seus horaris.
Aquests últims dies he tingut sensacions ben varies.
El divendres passat el fantasma de les molèsties al tormell (com tot just fa una any) ha aparscut, fet "normal, ja que el calçat que faig servir ja està força, per no dir molt, gastat. El motiu, senzillament és que el vull allargar fins la marató per posteriorment jubilar-lo. El canvi de calçat l'he volgut fe unes setmanes abans, però tot i fer servir el mateix model d'asics, però de la nova temporada, el fregament a la part del taló és excessiu, amb les conseqüents molèsties.
En canvi l'entrenament de ritme del dilluns (25' trote + 10 km a 3'55" + 10' trote + 4 km a 3'50" + 5' trote) ha estat profitòs, tant física com mentalment.
Això si, les molèsties del tormell, tot i que són molt petites, encara les noto.
Aquesta setmana l'objectiu principal és anar descansant físicament de les càrregues màximes i anar cuidant el tema menjar, per tenir les sensacions òptimes en tema energètic el dia de la cursa.
El tema loística el tinc ben cobert gràcies al suport familiar, que em proporciona en punts clau els gels que vaig necessitant al llarg del recorregut.