diumenge, 14 de setembre del 2008

"una de agua y una de cal"

El segon entrenament de divendres el vaig realitzar passades les 8 del vespre (60' de rodatge a 4'40"-20"), els solis encara estaven tocats, molt tocats. El dissate, toc de despertador a les 7:00 i sortida amb en Jaume i en Lluis. Després de setmanes fent sortida curta, tocava la sortida llarga. Les cames encara a remolc, cardiovascularment bé.
En Lluis després del mig de Niza, encra estava recuperant-se de l'esforç i va donar mitja volta a Mataró. En Jaume i jo vem seguir afer la ruta clàssica a mb pujada inclosa. Això si, la pujada al mínim esforç, tot i això, s'exigeis esforç a les cames i al sistema cardiovasuclar pels forts pendents.
A la baixada ens hem trobat a en Carlos, que serà qui canviï el look de la meva estupenda bici (que bici va amb B!!!) companya de batalles des del 2000!
La tornada, després de la clàssica parada a repostar va costar. Les bateries després de la setmana staven justes. Les sensacions les vaig definir com trobar-me en un estat de "pajarilla".
Avui diumenge, cursa de la festa major del Poble Nou, després de recuperar-se dels kms en bici d'ahir les cames les notava prou bé, tot i que, encara que sembli metida, els solis els segueixo tenint tocats, molt tocat.
La intenció d'avui, com ja he dit en comentaris anteriors, era fer un rodatge de calitat amb en Siquem, però com que la competició és la competició, això només ha durat 3 0 4 kms. Ja que a partir del 4rt km ens hem començat a exigir una mica. Total, que al final ha sortit un temps de 36'50", en Siquem finalment també s'ha exigit una mica més i ha arribat uns 20" darrera meu.
La cursa l'hem començat molt cómodes, al m 2 ja hem anat en un grupet, a partir del km 4 ja hem començat a fer una selecció i finalment cadascú ha mantingut el seu ritme. Les sesacions han estat bones (a exepció dels solis), només dstacar la manca de fuel als últims 2 kms, tot i que el ritme no ha baixat.
Realment estic satisfet del temps que ha sortit.