dimecres, 30 de novembre del 2011

full equip

Setmanes complicades, però que d'una maner o altra es van salvant, amb o sense nota. L'important és que vaig saltant els obstacles sense, de moment, caure en el fossar.
Tal i com m'havia proposat, el dilluns vaig fer l'entrenament que en principi tenia previst pel cap de setmana, van ser 20 km amb 5 canvis de ritme de 10 minuts a 160 ppm, es tractava de fer un entrenament còmode més o menys llarg a un ritme estable i controlat. Per acabar de rematar el tema, per la tarda una sessió de gim.
Dimarts va ser el dia de la natació, amb una sessió de 3000 metres que és la mes llarga, de moment, de la temporada.
Avui ha estat el segon entrenament de córrer i el segon de natació, primerament he fet una sessió de 2000 metres de piscina amb nucli de 2 x 4 x 50 fortes c/1' per començar a despertar-se a l'aigua.
Per la tarda, amb una posta de sol ben bonica, he fet la sessió de córrer. 14 canvi de ritme de 2' forts a 165 ppm (3'45"-50") amb alguna més ràpida i alguna més lenta amb 1' de trote de descans on les pulsacions em baixaven a 140-45 ppm. Al final han sortit 15 km a una mitjana de 4'29"/km. Força bé.
Aquesta setmana he seguit la progressió en l'augment de qualitat i les sensacions i els temps, a la vegada que les recuperacions cada vegada són millors. 
Aquest final de setmana, seguirem amb la dinàmica d'aquests últims dies i intentaré anar saltant obstacles per poder mantenir el bon ritme que estic agafant.