divendres, 25 de novembre del 2011

entre setmana

Entre setmana, és a dir, de dimarts a divendres ambdós inclosos, he fet dos entrenament de córrer, un de gim un de piscina i un de btt.
Varietat al màxim per una setmana quelcom estranya i innecessàriament sobresaturada, però bé, no sabem estar d'una altra manera.
L'entrenament de córrer del dimecres va ser de canvis de ritme de 2' a 165 ppm descansant 1' trote suau. Com a diferència de la setmana passada,vaig fer una parell de canvis de ritme més. Les sensacions van ser molt millors i els ritmes més constants.
L'entrenament de natació, per dir-ho d'alguna manera, va ser còmode, amb treball de tècnica i poca cosa més.
Pel que fa a la btt, una sortida de gairebé 1 h i mitja que va servir per tastar el terra (com sempre que agafo la btt) i per desconnectar una mica de l'asfalt.
Avui ha tocat fer alguna cosa diferent, he menjat una mica de sorra de platja amb la piragua, tot i que les onades eren una mica ridícules, sense menysprear la força del mar és clar.
De cara al cap des setmana, intentaré realitzar un entrenament de cada, tot i que el temps és el que hi ha i la gestió d'ell a vegades no dóna més de si.