diumenge, 27 de març del 2011

mitja de montornès

A les deu en punt del matí d'avui i a les nou del matí d'ahir s'ha donat el tret de sortida a una mitja marató, que ha començat diferent a les altres, és a dir, plovent.
Com ja ha passat en més d'una ocasió però, el fet d'anar senzillament a córrer ha fet que tot i el mal temps, depèn de qui ho digui, la cursa d'avui s'hagi gaudit força. 
Com tot just fa una setmana l'arribada s'ha realitzat amb facilitat i trobant coneguts i antics companys d'entrenament que de forma inesgotable van (com tots) recorrent tot el territori nacional per fer allò que ens agrada, córrer.
Un cop fet el calentament molt suau, ja que no era necessari fer més pel que anava a buscar, ens hem col.locat a la línia de sortida ben aviat tot trobant a companys de fatiga que tampoc s'han volgut perdre aquesta mitja atractiva pel recorregut i per les conseqüències que te finalitzar-la (carregar una bona caixa d'obsequis que sempre van bé per l'economia familiar).
Les sensacions, la veritat que "ni fu ni fa" però les ganes de passar's-ho bé sense dubte han tret fruit.
Tot iniciant la cursa, els ritmes han estat el correctes, no com a Calella, i així s'han pogut mantenir regulars fins al final i sense tenir cap moment de crisis, bé, la recta final és, pel que fa a nivell psicològic, dura.
Al final 1h 19'57" reals han sabut a satisfacció i comfort.