dimarts, 1 de juny del 2010

triatló Mataró

Sorpresa rera sorpresa.
Les competicions que he anat fent aquests últims caps de setmana, sense voler, només han fet que aportar-me alegries esportives.
Un exemple és el triatló de Mataró d'aquest últim diumenge del més de Maig. Una competició qu sempre ha estar molt participativa i amb un nivell de competidors força interessant, per tant les aspiracions a fer un bon resultat no em passava pel cap, i molt menys després de la setmana d'entrenaments i de la càrrega de 150 kms en bici del dissabte i l'aigua i gim de la tarda del mateix dissabte.
El dia però va començar bé, ja que tot semblava anar anar rodat. El camí cap a Mataró, en bici per anar sumant kms de bici va ser tot una passejada, com havia de ser, i un cop a boxes, a preparar el material i a fer una mica de calentament.
Al punt de sortida tothom tenia ganes de passar-s'ho i així va ser.
Ja en marxa, els primers metres de natació, com sempre anava buscant la tranquil.litat de nadar còmode, passada la primera boia el grup ja estava estirat i tot semblava que estava força ben col.locat. Al girar la segona boia per encarar la platja, sorpresa, les ulleres em van caure, així que vaig fer l'últim segment de natació sense ulleres. Però cap problema, les sensacions començaven a ser bones i anava de mica en mica recuperant respecte als que tenia davant.
A la transició, repàs visual per veure amb qui havia sortit i a tope per fer una primera selecció al segment de bici.
Els components del grup eren bons, una bona colla del Mataró, del Prat, i d'altres. Durant tot el segment de bici no vaig poder descansar gaire, ja que el ritme era fort i la velocitat que marcava en Cisco Juàrez era exigent.
Al córrer, primer amb calma, i després intentar mantenir un ritme fort sense decaure per que per darrera veien forts. Ja a la segona volta la posició va ser la mateixa que la final, 7è. Però savia que no podia afluixar per que per darrera venien molt forts.
Finalment les sensacions van ser molt bones i el córrer no em va suportar cap esforç extra. En moments determinats el córrer m'era realment agradable.
Al final, una bona posició, en una competició de bon nivell.