dimecres, 23 de juny del 2010

carregat ... d'energies

Un cop arribats a casa, després d'uns dies diferents i convenients, ja hem tornat a la rutina habitual d'entrenaments, i de forma descansada ja que encara disposem d'uns dies de vacances.
El diumenge, com ja feia dies que havíem plantejat, vàrem fer amb en Lluís, ja que ningú més es va afegir, un trientrenament en una primera edició que va ser to un èxit.
Aquest entrenament va consistir en realitzar natació en mar 35', 115 kms cómodes i plans per la N-II i 1 hora de córrer suau. Així doncs, el resultat va ser un triatló d'estar per casa, però que va ser molt profitós i divertit. Cal agrair l'esforç d'en Lluís per venir fins a casa meva.
El dilluns va tocar fer un entrenament de canvi de ritmes, ja que al llarg de la setmana anterior només vaig fer rodatges, que va consistir en fer 10 canvis de 3' a 3'30" descansant 1' trote suau. Per la tarda 2000 m còmodes de piscina.
Ahir, buf ahir; només 177 kms de bici en 5h i mitja i una sessió de gim i 2000 m de natació per la tarda.
El millor de tot, és la sortida d'ahir en bici, ja que en tot moment vaig estar amb un punt de velocitat, sense tenir cap baixada d'energies i amb ganes de fer més i més. Afegint també que del total de kms ben bé vaig estar uns 150 acoplat.
Avui seguirem entrenant per aprofitar el temps del que disposo pel fet d'estar de vacances.