dissabte, 5 d’abril del 2008

dissabte atípic

Dissabte atípic, així és com podria batejar el dia d'avui. La raó principal és que he realitzat els entrenaments de gim i de córrer pel matí, primer una bona sessió de físic, i després un trote cómode d' una hora i mitja passades (98').
La sessió de gim, com sempre, ha estat per treballar-ho tot. Començant per les cames, continuant amb el tronc i acabant amb els braços, sense descuidar els abdominals. He anat realitzant de quatre a tres exercicis i fent un parell de séries de 15 repeticions de cada, això si, amb poc pes. En total he estat una hora.
Després ha estat el torn d'anar a córrer. Ja eren passades les 12 del migdia, per tant, hi havia bona temperatura (gentilesa del nostre gran astre, el Sól), amb l'únic inconvenient d'una marinada forta al llarg de tota la costa, costa que he anat seguint fins al final de Badalona. L'anada ha estat amb vent a favor. Ha estat un rodatge llarg de temps, però que no ha representat un gran esforç, ni físicament (he anat cómode) ni psicològicament (he anat pensant tota l'estona en les meves coses).
Com que tenia temps després he estat una bona estona fent estiraments, i es nota!!! Feia temps que no en estava tanta estona estirant, i la veritat és que és realment necessari per relaxar articularment, muscularment i afavorir la recuperació de les cames.
Demà sessió de bici amb en Jaume i l'Elena. L'únic que procuraré fer, no ho asseguro, és sortir una mica abans que ells per fer algun km més.