dissabte, 16 de febrer del 2008

l'espurna

Com que aquest blog serà principalment una narració de les aventures i desventures de tot allò que fagi referència als meus entrenaments, l'espurna que inicia aquest nou repte és un entrenament.
Entrenament:
10' trote
15 km en 55'30", a 3'44" de mitja, tot i que hem començat més lents.
5' trote
Transcurs de l'entrenament:
Trote de calentament ben acompanyat, amb en Bernat, Èric, i altres.
Hem començat a 3'53" i després d'uns minuts d'adaptació cardiovascular hem estabilitzat el 3'45".
Als 15' ens hem quedat en Bernat i jo, que ha mantingut el ritme fins als 25', si no recordo malament.
Finalment, el millor de tot; guerra psicològica per fer volta rere volta sense cedir temps, mantenint-me a 3'41-42".
Sensacions:
Cap problema per mantenir el ritme, però cal dir que a les últimes voltes, les cames ja es movien de forma més forçada. Tot i això satisfacció general.
Preocupació:
Aquest matí fent defensa personal he tingut una estrebada al peu i em molesta força. El que faré és penre'm antiinflamatori, posar crema antiinflamatòria a la zona i crioteràpia.
Espero poder córrer el diumenge la mitja de Gavà. La intenció és fer-la a 1'22" aproximadament, amb bon calentament previ per acomular quilòmetres.
Cal tenir en compte que ja porto temps preparant la Marató de Barcelona 2008, més concretament, vaig iniciar el cicle específic durant les festes de Nadal de 2007, aprofitant dues setmanes de vacances merescudes després de setmanes estressants emocional i psicològicament parlant.
No explicaré els entrenaments que porto fets fins ara, ja que com ja he comentat, començaré del no res a explicar el dia a dia.