dijous, 9 de juny del 2011

entre llibre i llibre

Entre la lectura de llibre i llibre un descans amb una sessió de natació, ciclisme o cursa a peu.
Sort que són activitats complementàries, perquè sinó, no tindria prou energia per dur-les a terme mitjanament bé.
La setmana que va començar amb cert descans ara ja ha estat de treball, tot i que amb molts dubtes sobre la recuperació que en un principi havia donat per feta.
La sortida del dimarts en bici va estar bé, ritme interessant i les cames prou fresques, però l'entrenament d'ahir de córrer va fer que m'adonés que tinc les cames (solis) d'allò més carregats. Aquests dies intentarem descarregar-los amb sessions d'estirament completes i petits massatges relaxants.
La sessió d'ahir de córrer on havia de treballar ritmes ràpids, al final es va transformar en una sessió de ritmes còmodes amb 20' trote + 4 x 5' a 3'45"/1' trote + 5' trote + 4 x 4' a 3'45"/2' trote + 5' trote. Total, que van ser 18 kms durs pel fet de tenir males sensacions i les cames tocades.
En contrapartida esmentaré que tot i fer sessions de natació curtes (de 2000m a 3500m) les sensacions són, pel simple fet de mantenir una regularitat, cada vegada millors, potser no prenc velocitat, però si fluïdesa.
Aquest cap de setmana tinc dos objectius, un primer consistent en fer una natació còmode i acceptable a Manresa (molt difícil per les característiques del circuit i de la competició) i un segon que se centrarà en divertir-se molt a Blanes.