dissabte, 7 de maig del 2011

95 kms

Els entrenaments que porto aquesta setmana són del tot satisfactoris, a excepció de la natació, que la pràctica ha demostrat l'evidència del fet de portat poca natació als braços, traduint-se en uns ritmes que no són per tirar coets. Tot i això, la regularitat que porto, ja des de fa unes setmanes, és un grau que en el meu cas es tradueix en una augment de la confiança i de l'estat físic i/o rendiment esportiu.
El final de la setmana però serà el més interessant, ja que aquest dissabte estem preparant mentalment la "cursa" de demà. Tot i tenir el cap a altres llocs (atmosfera, climatologia, pressions, etc) avui intentaré mantenir, encara que sigui en moments esporàdics, la ment concentrada en el que serà de ben segur una ocasió per exigir a la bici i a les cames un esforç físic al que tinc ganes de rendir-me positivament.
Pel matí, si el temps ho permet, faré un toc de bici per agafar la postura a la bici que fa ben bé quatre setmanes que no utilitzo per petits retocs mecànics i posteriorment aniré a fer un "xapuzón" a la piscina.
La introducció i mentalització del que ens espera demà serà del tot complerta aquesta tarda en agafar el cotxe i juntament amb en Siquem, la Merçè i d'altres, encarar el camí cap a Sant Esteve d'en Bas on passarem la nit per demà estar ben frescos i descansats.