diumenge, 25 d’abril del 2010

setmana

Aquesta setmana ha estat regular, no en el sentit d'un aprovat just, sinó d'una regularitat en el treball.
He realitzat entrenaments interessants tant d'aigua com de bici i com de córrer.
La regularitat és un punt a favor, que aquesta setmana me l'he guanyat.
Divendres va ser el dia de l'aigua i del córrer ja que l'entrenament llarg d'aigua també ho va ser de bones sensacions i de temps raonables al crono. Tot seguit vaig anar a córrer tenint en compte les molèsties de la cama, arribant a fer un rodatge a ritme cómode de 40' fent 10 km clavats i 5 de trote suau.
El millor de la setmana però, pel que fa al cercle entrenaments, va ser sense dubte la sortida d'ahir en bici, que al final va resultar de 160 km.
De bon matí, a les 7:30 amb una puntualitat que s'agraeix vàrem iniciar la sortideta llarga amb en Lluis. Bona temperatura, un solet que de mica en mica anava guanyant terreny i un ritme adequat al quilometratge de la sortida, van fer que fos un entrenament agradable i exigent a la vagada.
Val a dir que amb la Vallensana com a tram final la sortida es va fer físicament exigent ja que la pujada va ser molt lenta per motius del cansament i la baixada, per sorprenent que sembli, també va ser lenta i dura, ja que les forces van fer un "bajón" important.
Tot i això la valoraicó va ser molt positiva.
Avui diumenge, natació i córrer.