dimecres, 28 d’abril del 2010

setmana decisiva, però ...

Aquest dissabte després de moltes setmanes pensant-hi tocarà "donar el callo".
Sembla que tot acompanya i que els factors externs, que es poden interpretar de moltes maneres segons l'estat d'ànim i de com es plantegi el moment decisiu, els veig de forma positiva.
Aquesta afirmació és resultat d'un entrenament acceptable i d'una regularitat interessant al llarg de dies i dies d'entrenament, el resultat del qual es transforma en una alta motivació (no màxima) que fa que el plantejament de la cursa sigui agressiu i ambiciós.
El viatge serà amb un únic objectiu, la classificació pel C. Esp. de Triatló Elit. Així doncs, buscant una classificació sub 25 a la competició que s'iniciarà a les 15:30 a Porto Colom (Mallorca).
El recorregut ja està estudiat, i tant la natació com la bici són circuits que m'agraden i poden aportar un punt de seguretat important que pot ser conclòs amb una cursa a peu en la que arrossego bones sensacions de l'entrenament de dilluns.
Demà descans triatlètic per a fer una descàrrega important de substàncies "adrenalíniques" a mes de 200 km/h. Una manera de "descansar" i de fer un altre tipus de treball sobre un bitxo de dues rodes de més 100 cavallets de potència.
Una altra manera de veure les coses.