dilluns, 29 de juny del 2009

Pulpí

Un any més, una bona experiència amb el Club Natació Reus Ploms en fer podi, 2ns, a la Lliga de clubs. El resultat de l'equip, un cop més demostra la importància de tenir gent competitiva amb un nivell mig-alt en l'àmbit nacional.
La sorpresa, satisfacció, va arribar després d'estar fora del podi a les primeres llistes oficioses que ens feien fora dels llocs d'honor. Val a dir que part de sorpresa fa referència a que no vàrem finalitzar la prova els 10 components inicials, tenint una baixa per lesió i una altra per caiguda al segment de bici.
Individualment la satisfacció és important, ja que les circumstàncies de la competició van ser en tot moment favorables.
La natació, va ser molt dura, en especial pel fet que vàrem sortir aliniats en tres files i que el nivell de natació era molt similar en tot el gruix dels participants.
Després de rebre cops i estrabades, i repatir una mica (no podem dir que no) la sortida de l'aigua va ser força emocionant ja que va ser al costat de gent que acostumo a veure més endevant.
A la transició ja vaig poder comprovar que patiria en el circuit de bici, en especial als primers kms per poder consolidar la presència al grup. Un cop l'esforçs inicial realitzat i treballat vàrem assolir el grup capdavanter, que implicava les posicions 3a. a la 20a. aproximadament.
Si haguès estat un triatló individual m'haguès posat a fer relleus, però l'interessant estava al grup de darrera, que era on hi anava el gruix del club, per tant no era convenient epretar.
Un cop peu a terra, per part meva ja em considerava satisfet i només quedava intentar no ser avançat per molts triatletes.
Després d'una volta per agafar ritme, a la segona vaig tenir millor sensacions, tot i que el ritme no va ser gaire més ràpid.
Cap de setmana triatlètic al 100%.
Les noies del club 3es. també van fer un molt bon resultat.