dilluns, 28 de gener del 2013

18 dies

EL temps entre comentari i comentari permet fer moltes coses, entre elles un parell de competicions (Cursa de muntanya i Duatló).
Això si, dos competicions i un munt d'entrenaments de totes les disciplines pensant en l'objectiu primer de la temporada, la marató de Barcelona.
Pel que fa als entrenaments, la progressió és favorable (com si d'estudis de primària es tractés), en canvi en el tema competicions, podria dir que és més que favorable.
Mar i murtra no va ser més que un entrenament exigent de terreny variat que vaig finalitzar satisfet. Un temps raonable i unes sensacions més que bones i amb una immillorable companyia.
Pel que fa al duatló de Rubí, tot va anar rodat, tant a nivell parcial, com a nivell total, ja que les sensacions de cada segment van ésser d'allò més bones, en especial als 5 kms finals (els més durs).
La segona posició oficial, tot un regalet que sempre va bé de cara a tenir un punt més de motivació per seguir entrenant i poder allargar el màxim la temporada.
Tot això, les competicions i els entrenaments pensant en el dia a dia, en anar treballant pas a pas, sense buscar objectius a llarg termini, i intentant escoltar la ment i el cos per poder determinar quin és el millor camí a seguir (en tots els aspectes).
Aquest cap de setmana, partida doble, una exigent al Duatló del Prat per equips (a veure si no caic com fa un any) i una festiva a la mitja de Granollers.