dijous, 10 de gener del 2013

canvi de gimnás

Any nou, gimnàs nou. Bé, no serà efectiu fins al febrer, però ja és oficial (si es pot considerar prou important per posar-li la etiqueta d'oficial).
Important per mi si que ho és d'important, per motius personals, per motius de proximitat i logística, i el més important, per que m'hi passo una part important del meu temps lliure, que és força (per no dir molt).
Tot i que ja feia temps que se m'havia passat pel cap, fins ara no n'estava convençut, ja que la balança d'avantatges i inconvenients de canvi estava força equilibrada, però per unes coses i altres aquesta balança s'ha decantat amb fermesa cap al costat del canvi.
I ... com s'acostuma a dir, els canvis són per millorar.
Pel que fa als entrenaments, aquestes dues setmanes han estat profitoses, ja que el ritme i la regularitat comencen a fer efecte en les sensacions.
Els últims entrenaments de ritme m'han fet portar ritmes per sota de 3' en moments molt puntuals, però per sota de 3'30" en un bon grapat de minuts de forma continua. Afegint també que els entrenaments de qualitat s'allarguen per sobre de la vintena de kms.
Avui per exemple, un entrenament de canvis de ritme on he estat al voltant de 3'50" 10', a 3'30" en 14' i a 3'10" en 6'.
Tot això dins de 22,4 kms que han sortit a una mitja de 4'13" el km.
Després de tot això una bona sessió d'estiraments i unes piscines per acabar de relaxar les cames i el cos en general.
Demà i dissabte seguirem entrenant, això si, sense exigir-se gaire per estar a Mar i Murtra amb les cames fresques per poder-la gaudir.