dimarts, 7 de febrer del 2012

mitja de Granollers

Una mitja envoltada d'una aureola molt especial.
El diumenge passat entre la gebra i el caliu de la gent una bona colla de corredors estaven disposats a passar una bona estona corrent. 
D'entre la multitud, jo, que després de certs dubtes existencials, que no vénen al cas, vaig proposar-me a fer una cursa especial, i així ho va ser.
Entrem en matèria, que ja toca. 
L'escalfament, de 40' va ser amb en Lluis, que en principi vàrem quedar per fer un rodatge, però que al final va ser un simple escalfament quelcom més llarg, però ja va estar prou bé.
Un cop a la línia de sortida, les ganes de començar es eren evidents, així com les ganes d'acabar el més aviat possible per començar una altra "cursa" ben diferent.
Passat el tret de sortida vàrem començar a córrer al ritme marcat i sense entrebancs, fet que s'agraeix tant en el moment com per evitar l'aparició de la fatiga als kms finals de la cursa.
Un cop passats els kms, el ritme seguia essent el marcat, i les sensacions també es mantenien en un estat favorable. Amb aquests dos aspectes assolits, només es tractava de gaudir al màxim de la cursa i pensar en les coses de cadascú.
Estic espès, ja seguiré més endavant.